Taxi Gust is gespecialiseerd in personenvervoer.

Onze chauffeurs zijn ervaren en al onze voertuigen zijn recent en schoon.

Diensten

Elke reis wordt gemaakt in overeenstemming met de verkeersregels, maar u kunt er zeker van zijn dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Reis veilig en tegen een redelijke prijs met Taxi Gust.

Luchthaven
service

België heeft verschillende luchthavens. De belangrijkste zijn Zaventem en Charleroi.

Wij bieden een veilige, voordelige en stipte service van uw huis naar de luchthaven of van de luchthaven naar uw huis. Laat ons uw vluchtschema weten en wij kunnen een ideaal tijdstip afspreken om u op te halen.

Door gebruik te maken van ons bedrijf kunt u met een gerust hart op reis, u heeft al genoeg stress van uw reis. Wij zorgen voor het vervoer en uw stiptheid.

Vervoer
voor maximaal 6 personen

U bent meerdere mensen? Geen probleem, we hebben voertuigen voor maximaal 6 personen. Op basis van een oproep, zullen wij u vervoeren. 

Vervoer
voor bedrijven

Een gepersonaliseerde service die uw zaken vergemakkelijkt. Vanaf de receptie van uw ontmoetingsplaatsen bepalen wij de beste route zodat u niet te laat komt voor uw afspraken. Wij bieden een dienst die aan bedrijven is gewijd tegen de beste prijzen.

Reis veilig

en tegen een redelijke prijs met Taxi Gust.

Vervoer
voor PBM

Wij bieden ook diensten aan om het verkeer van personen met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken. Of het nu gaat om een privé-reis of een medische afspraak, Taxi Gust zorgt voor een vlotte en comfortabele reis.

Pakketvervoer

Heb je een pakje af te leveren? Wij bieden een pakketdienst aan. Of u nu een particulier of een professional bent, u kunt rekenen op ons professionalisme om uw pakje snel en zorgvuldig te leveren.

Wij bieden ook een expresdienst voor dringende leveringen.

De leveringstermijnen zijn verkort en de levering is een prioriteit.